Meie tiim!

VARSTI TULEKUL! Hooaeg 2024/2025 GreStuudio Harju- ja Pärnumaa treenerid ja tantsuõpetajad!

Grete- L. Gulbis

Tantsuõpetaja, võimlemistreener ja koreograaf

Minu süda kuulub tantsule, tantsudes hindan kõrgelt tehnilist täitmist ja oskuslikkust, samuti loovideid, mis kõnetaksid-kõditaksid nii meelt kui ka silmailu. Igapäevaselt töötan tantsuõpetajana, oman tantsuspetsialist tase 5 kutset, samuti olen läbinud erinevaid toetavaid koolitusi: EKR3 spetsialiseerumine rühmvõimlemisele, TÜ teaduskoolis inimese anatoomia ja füsioloogia, Viljandi Kultuuriakadeemia loovtantsu kursused jne.

Alustasin võimlemistreeningutega, millega tegelesin tipptasemel kümme aastat, olles mitmekordne Eesti meister, maailmameistrivõistluste 5.koha omanik ja Euroopa MV 6.koht. Pärast võimlemist leidis tee minu juurde tants ja pole tänaseni lahkunud, kõige südamelähedastemaks tantsustiilideks on show ja lüüriline jazz. Olen noppinud erinevaid medaleid nii Eestist kui ka mujalt.

PÄRNU FILIAAL

Sairi Sutt

Tantsuõpetaja, võimlemistreener

Minu teekond teadliku liikumiseni sai alguse, kui olin kolme-aastane ja ema viis lasteaeda iluvõimlemise treeningule. Võimlemine sai kiiresti minu kireks, kuid hindan ka kõiki teisi liikumisvorme. Soovin, et minu õpilased – olgu nad noored või vanad – leiaksid samuti rõõmu ja tervise liikumisest.

Võimlemis- ja tantsutreeningute juhendamisega alustasin gümnaasiumis. Juhendasin SK Saarde võrkpallimeeskonna tantsutüdrukute tiimi, Kilingi-Nõmme lasteaia Krõll võimlemistüdrukuid ning VK Githa vilistlasrühma. Pärast gümnaasiumi suundusin Pärnusse, kus töötasin võimlemisklubis Rüht ja tantsuklubis Tantsuhing. Plaanitud vaheaasta Austraalias venis viieaastaseks seikluseks, kuid nüüd olen tagasi Eestis ja valmis panustama Pärnumaa laste ja noorte liikumisharjumustesse.Treenerina pean ennast nõudlikuks, kuid õiglaseks. Usun, et distsipliin on eduka treeningu aluseks, kuid oluline on ka rõõm ja õppimise nauding. Soovin, et minu õpilased lahkuksid trennist rahulolevalt ja midagi uut õppinuna. Olen läbinud mitmeid erialaseid koolitusi, sealhulgas Eesti Võimlemisliidu EKR-3 võimlemistreenerite baaskoolituse ja VK Pirueti harrastusvõimlemise täiendkoolituse. Sellest aastast alates õpin Tallinna Ülikoolis kehakultuuri erialal, et oma teadmisi ja oskusi veelgi süvendada.

Kätry-Lisette Kuusik

Tantsuõpetaja, võimlemistreener

Võimlemine, tants, akrobaatika – need iseloomustavad enim minu igapäeva. Üheks suurimaks kireks ja enesearengu viisiks on eri koreograafiate loomine, kus on kombineeritud vaba tants, tehnilised võimlemiselemendid ja oskuslik akrobaatika. Tantsu- ja võimlemistreeningutel hindan loovust, sära ja tantsija-õpetaja vastastikust inspiratsiooni. Olen puutunud kokku eri stiilidega: tänavatants, showtants, rühmvõimlemine, lüüriline jazz ja akrobaatika ning osalenud ja astunud poodiumile eri tantsu- ja võimlemisvõistlustel nii Eestis kui välismaal. Eriilmeline tantsu-ja võimlemistaust on andnud pagasi mitmekülgsete treeningute läbiviimiseks. Juhendajana olen koostööd teinud nii eelkooli laste kui täiskasvanud noortega. Minu juhendajatöö on vilja kandnud nii üleeestilistel rühm- ja iluvõimlemise kui ka tantsulistel võistlustel. 

Erialaste koolituse seas on Eesti Võimlemisliidu EKR3 spetsialiseerumine rühmvõimlemisele, mitmeid harrastusvõimlemise koolitusi, iluvõimlemise treenerite praktilise koolituse. Praktiliste oskuste ja teadmiste nüansina hindan põhjalikke teadmisi vaimsest tervisest ja õpetajaeetikast. Olen läbinud EEVL kriisikommunikatsiooni, TLÜ kord ja distsipliini, TÜ turvalise spordi koolituse ning läbinud mitmeid TÜ aineid nagu õpetaja eetika ja väärtuskasvatus, sotsiaalpsühholoogia, pedagoogika ja kasvatusteadus.

Julia Pabor

Tantsuõpetaja